Pagalbai ir užsakymams I-V 8:00 - 17:00
8 5 236 19 58
Naudinga informacija
Jus aptarnauja
Jolanta Mackevičiūtė
+370 650 59629
+370 5 2361943
jolanta.mackeviciute@charlot.lt
IKONŲ PAAIŠKINIMAI: Akcijos
Ekologiškos prekės
Naujos prekės
Nuolaidos
Specialios prekės
Suderintos prekės
TOP prekės
Susisiekite su mumis
Atvyksime į Jūsų biurą ir atliksime biuro organizacinį patikrinimą – išanalizavę Jūsų veiklos procesus pasiūlysime Jums optimaliausią, kartais net nereikalaujantį finansinių investicijų, sprendimo variantą. Daugiau

Autorinės teisės ir privatumo politika

Bendroji dalis

Visa informacija, pateikta svetainėje www.biuropasaulis.lt, yra UAB „Biuropasaulis“ nuosavybė.

Kopijuoti bei platinti svetainėje esančią informaciją be raštiško bendrovės sutikimo draudžiama.

Jūsų pasiūlymų laukiame adresu: info@biuropasaulis.lt.

Šių privatumo politikos taisyklių sąlygos skirtos apibrėžti pagrindinius principus bei tvarką, kuria remiantis yra renkami ir tvarkomi interneto tinklalapio www.biuropasaulis.lt lankytojų asmeniniai duomenys.

Interneto tinklalapyje pateikti asmens duomenys tvarkomi laikantis šių privatumo politikos sąlygų, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo reikalavimų, ir kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

Pateikdami savo asmens duomenis tinklalapyje www.biuropasaulis.lt, Jūs sutinkate, kad šie duomenys būtų tvarkomi taip, kaip išdėstyta šiose privatumo politikos sąlygose.

Asmens duomenų rinkimas, apsauga, atskleidimas

Tinklalapyje www.biuropasaulis.lt ar kituose pateikiamose produktų užsakymo formose Jūsų galite būti prašomi pateikti asmeninę informaciją (pvz., nurodyti vardą, savo telefono numerį, elk.pašto adresą) bei demografinius duomenis (pvz., amžių ar lytį). Jūsų asmeniniai duomenys gali būti panaudoti tuo atveju, jei UAB „Biuropasauliui“ reikėtų su Jumis susisiekti. Renkami demografiniai duomenys taip pat gali būti naudojami, siekiant svetainę geriau pritaikyti konkretiems Jūsų poreikiams, demonstruoti specialiai pagal vartotojo poreikius atrinktą turinį.

Taip pat tinklalapyje www.biuropasaulis.lt gali būti atliekami tyrimai bei apklausos. Šie tyrimai yra savanoriški, ir Jūs galite atsisakyti juose dalyvauti.

Jūsų asmens duomenų tvarkymui mes naudojame saugias organizacines ir technines priemones, kurios tinkamai apsaugo šiuos duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, ir nuo visų kitų neteisėtų veiksmų.

Visi surinkti asmens duomenys yra laikomi Lietuvos Respublikos teritorijoje. Registruojantis iš kitos šalies, Jūsų duomenys bus perduoti į Lietuvos Respubliką. Jų panaudojimo, saugojimo ir sunaikinimo tvarką reglamentuos Lietuvos Respublikos įstatymai ir šios privatumo taisyklių sąlygos.

Jūsų asmeniniai duomenis bus naudojami UAB „Biuropasaulis“. Įsipareigojame neatskleisti interneto tinklalapyje www.biuropasaulis.lt pateiktų asmens duomenų jokioms kitoms trečiosioms šalims prieš tai negavę Jūsų sutikimo, išskyrus atvejus, kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus privalėsime tai padaryti.

Informacija Jūsų kompiuteryje

Siekdami padaryti Jūsų judėjimą po tinklalapį patogesnį, mes naudojame „sausainiukų“ technologija (angl. cookies). „Sausainiukas“ - tai simbolių rinkinys, siunčiamas iš mūsų tarnybinės stoties ir laikinai patalpinamas Jūsų kompiuteryje.

Taip pat mes automatiškai fiksuojame kompiuterių IP numerius ir tinklalapio naudojimo statistiką. Ši informacija padeda mums įvertinti, ko vartotojai tinklalapyje ieško.

Trečiųjų šalių tinklalapiai

Interneto tinklalapyje www.biuropasaulis.lt yra nuorodų į kitus interneto tinklalapius. Mes nesame atsakingas už šių trečiųjų šalių tinklalapių turinį ar jų privatumo politiką net ir tada, kai į juos Jūs patenkate per mūsų tinklalapyje esančias nuorodas.

Privatumo politikos taisyklių sąlygų keitimas

Mes pasiliekame teisę keisti šias privatumo taisyklių sąlygas pranešdami apie tai mūsų tinklalapyje. Jei Jūs naudositės mūsų tinklalapiu po to, kai pakeitimai bus atlikti, tai reikš, kad Jūs su jais sutinkate.

Šioms privatumo politikos taisyklių sąlygos nekeičia asmens teisių, kurios jam suteiktos pagal galiojančius valstybinius įstatymus, nei riboja asmens teisių reikšti pretenzijas. Visi kilę ginčytini klausimai sprendžiami tarpusavio susitarimu taip pat Lietuvos Respublikos įstatymų numatyta tvarka.